Get Ready!

Hun singles en full-cd’s werden erg gesmaakt, awards en gouden en platina platen werden massaal binnen gehaald en dat ze een serieuze popgroep waren bleek nog maar eens te meer toen Vlaanderens’ trots Will Tura hen vroeg om samen met hem een nummer te brengen in Vorst Nationaal. Zelfs Michael Jackson deed beroep op Get Ready! om het voorprogramma te verzorgen van zijn eigen concert in Oostende. Ook Petra, Liliane St. Pierre en Plastic Bertrand gingen met succes met de jongens in zee. De groep liet Vorst Nationaal eenmaal en de Ancienne Belgique tweemaal vollopen. Get Ready! is steeds vernieuwend gebleven.

In 2016 werd de groep 20 jaar. Dit zou gevierd worden met een jubileum concert maar al gauw werd duidelijk dat de groep, zoals hij ooit begonnen was, méér wou. Met ‘Feniks’ pakten Jimmy, Koen, Glenn en J.M. de draad weer op. Sinds de reünie in 2017 heeft de groep over het hele land weer honderden podia aangedaan. In 2018 traden de jongens op voor een volgelopen Vossenplein én het koningspaar tijdens Bal National. De 2 laatste cd’s: ‘XXI’ (2017) en ‘Therapy’ (2018) hebben respectievelijk op Nr 2 en Nr 3 gestaan in de Ultratop 50.

Om het 25-jarig jubileum van de groep te vieren, werd ‘Diep’, hun allergrootste evergreen, in 2021 dan ook welverdiend in een nieuw jasje gestoken: Diep 25! Een single die opgevolgd wordt door de full cd ‘Samen – 25 jaar Get Ready!’ die zal bestaan uit een bonte mix van hun allerbekendste hits én nieuwe songs.

© Tekst en foto's: Get Ready!

Get Ready! was te gast op:

  • 2022-07-15

Get Ready! Get Ready! Get Ready! Get Ready!

In samenwerking met

Partner worden